Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
Arrufat denuncia la política educativa del PP als Països Catalans

"Tenen un morro que se’l trepitgen" comença la seva intervenció al Parlament, dirigint-se al PP, pel que fa una moció que van presentar sobre els efectes de la pròrroga pressupostària en les polítiques educatives.

28/01/2014

Tot remarcant que no aprova al Govern en política educativa, el diputat de la CUP-AE, Quim Arrufat va criticar durament als diputats del PP per la moció sobre els efectes de la pròrroga pressupostària en les polítiques educatives. El diputat els hi va dir textualment: "Tenen un morro que se'l trepitgen. Venir el dia que el sector educatiu és al carrer aixecat dempeus contra la LOMCE arreu dels Països Catalans i de l'estat espanyol, venir aquí a proposar-nos un manifest que és hipocresia pura i dura. Perquè vostès això ni s'ho creuen ni ho apliquen enlloc".

A continuació, Arrufat va aportar dades sobre les retallades que el PP està fent al País Valencià i a les Illes en matèria educativa. També va fer esment de la privatització de l'ensenyament que promou en aquest territoris. No es va deixar de criticar en contundència els constanta atacs a la llengua, posant com a exemple el Tractat Integral de Llengües (TIL).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid