Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANTIFEIXISME
12 d'octubre, res a celebrar !

El 12 d'octubre s'ha convocat una manifestació antifeixista al migdia a la plaça Universitat i un acte unitari a les 19h a la plaça Sant Jaume. A més a més, el divendres dia 11 es realitzarà un xerrada antifeixista a Can Batlló i diverses entitats de Sants han convocat una assemblea

04/10/2013 Drets i Llibertats
A Barcelona s'han convocat diverses mobilitzacions en contra de les manifestacions feixistes del 12 d'octubre.

Diumenge dia 6 d'octubre a les 7 de la tarda a la plaça de Sants diverses entitats del barri han convocat una assemblea oberta per acordar una resposta col·lectiva davant la convocatòria d'una marxa el 12 d'octubre que desfilarà pel mig del districte. El Departament d'Interior encara no ha pres una decisió sobre l'autorització de l'acte ultra.

Divendres dia 11 a les 17:30h a Can Batlló (Carrer Constitució, 19) es realitzarà una xerrada a càrrec de diversos col·lectius antifeixistes: Antifaschistische Aktion Berlin, Coordinadora Antifascista de Madrid, Varsovia Antifa, l'escriptor Petr Silaev (militant antifeixista de Rússia) i una videoconferència amb Guido Caldiron (escriptor italià antifeixista).

El 12 d'octubre s'ha convocat una manifestació antifeixista al migdia a la plaça Universitat i un acte unitari a les 19h a la plaça Sant Jaume.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid