Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un dia històric per al poble català
12/09/2013 Sandra Pazos

Avui he viscut un dels moments més emocionants de la meva vida; he vist com el poble es mobilitzava per demanar en una sola paraula el que volia: la independència.

El poble avui ha demostrat que té més clar que mai que la nació catalana va de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó. Per això hem construït una via que enllaça el nord amb el sud. De la mateixa manera, el poble també ha demostrat que no es destria la independència del canvi social, per això s'ha encerclat l'hospital Trueta i la Caixa, sense oblidar d'altres iniciatives del mateix caire.

Avui estic molt orgullosa que 1.600.000 persones hagin sortit al carrer per demanar literalment la INDEPENDÈNCIA del Principat de Catalunya, sense dilacions ni renúncies. El poble ha tornat a passar la mà per la cara als dirigents polítics.

Avui serà un dia que durarà anys i que no oblidaré. Avui tots els companys i companyes que hem perdut pel camí es mereixien que féssim via cap a la Independència, per guanyar la batalla a l'Estat Espanyol, però també per aconseguir la revolució social que necessitem.

Guanyarem! Visca la terra!
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid