Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Feixisme
El Círculo Balear acusa a la CUP d'influir en la vaga dels docents
12/09/2013 Educació

Fa pocs dies la CUP anunciava que havien fet una aportació econòmica a la caixa de resistència dels docents, com a mostra de suport a la seva reivindicació i amb la finalitat que l'aturada fora sostinguda en el temps.

Per aquest motiu, el Círculo Balear ha denunciat que "aquest partit independentista radical dóna suport econòmicament a la autodenominada Assemblea de docents. La CUP, que considera el partit proetarra Bildu com a 'els seus homòlegs a Euskal Herria', han confirmat que realitza aportacions a la caixa de resistència que gestiona l'entitat pancatalanista Obra Cultural Balear (OCB)".

L'escrit que conserva el particular to que sempre empra l'organització presidida per Jorge Campos manifesta que "la CUP dóna suport i finança la vaga perquè considera que la lluita del professorat de les illes ha de ser un exemple per a la resta de docents dels Països Catalans".

Enfront a això recorden que ells mateixos fa dies denunciaren que el 16-S era una vaga política, "promoguda per docents pancatalanistes" i que l'assemblea de docents estava dirigida per "grups independentistes". Ara, amb el suport econòmic dels "radicals" de la CUP, es confirma que "ens trobem davant una vaga per la independència".

El propi Campos, considera que "el suport econòmic dels radicals de la CUP confirma que l'objectiu principal de la vaga és seguir utilitzant l'escola com a centre d'adoctrinament nacionalista, utilitzant la immersió en català com l'instrument adient". Per això, considera que molts docents "estan sent utilitzats amb finalitats polítiques".

En canvi, segons aquesta visió, el Govern  està adoptant una posició "responsable" i ha de mantenir-la fermament per a garantir un inici de curs normal.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid