Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
L'Espai Mata de Jonc crida a enllaçar els Països Catalans l'11S

L'Espai tracta de promoure el debat al si dels Països Catalans sobre com construir un futur comú en llibertat.

12/07/2013 Política

L'Espai Mata de Jonc ha fet una crida a reforçar la participació de tots els territoris dels Països Catalans a la Cadena humana que enllaçarà l’Onze de Setembre vinent, totes les terres de llengua catalana.

L'entitat manifesta que davant l’evolució de la consciència nacional arreu del país i davant les agressions que rep la nostra llegua i la nostra existència col·lectiva arreu del territori, vol recordar la voluntat d’avançar junts en un camí de llibertat.

És per aquesta raó, diu la crida que aquest "24 de juny hem donat suport a les diverses mobilitzacions que s’han realitzat entorn de la Festa Nacional dels Països Catalans amb l’objectiu de contribuir a construir un espai comú de futur que ens permeti potenciar les decisions lingüístiques, culturals, econòmiques i polítiques que afavoreixen els nostres interessos comuns i col·lectius".

L’Espai Mata de Jonc

Es concep com una Xarxa nascuda bàsicament per aplegar i difondre informació permanent sobre els problemes i activitats més rellevants d’arreu dels Països Catalans.

Un espai de trobada que incentiva la cooperació entre les realitats concretes de cada territori a tots els nivells, especialment quant als aspectes culturals, lingüístics, socials i econòmics entre els diferents Països Catalans.

En unes altres paraules, Espai Mata de Jonc tracta de constituir una mena de “caixa de ressonància” per a relligar tot allò que es fa i es pot fer arreu dels Països Catalans en defensa d’allò que ens uneix, promovent un debat al si del Principat, del País Valencià i les Illes Balears, de com construir un futur comú en llibertat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid