Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
BOLÍVIA
Nicolás Maduro acusa a Mariano Rajoy d'indigne

El president de Veneçuela, Nicolás Maduro, durant  un acte polític a Bolívia va qualificar al president espanyol, Mariano Rajoy, d'"indigne" i "abusador" per autoritzar la revisió de l'avió que traslladava al mandatari bolivià, Evo Morales, després que se sospités que l'exempleat de la CIA , Edward Snowden, s'hi amagava dins

05/07/2013 Internacional

"El que va arribar al súmmum va ser el govern d'Espanya. Indigne president Rajoy que va pretendre revisar l'avió presidencial de Bolívia, ¡abusador!", va dir ahir el Cap d'Estat de Veneçuela durant un acte amb moviments socials a Bolívia. Va manifestar que el dia que el president Rajoy se li ocorri sobrevolar, "el nostre espai aeri, podríem baixar del seu avió i revisar-lo a veure si porta drogues o si porta els euros que es roben del poble espanyol. És l'abús, el menyspreu al poble llatinoamericà ".

Va comentar que abans de marxar a Bielorússia va advertir a Morales: "Has de tenir molta cura pel camí, que l'imperialisme està com boig, està embogit amb aquest home de 29 anys, Edward Snowden, que ha tret la veritat putrefacta de com l'imperi nord-americà pretén espiar i controlar el món sencer ", va dir. "Ens acomiadem, ell (Evo Morales) va sortir de Moscou cap a Bolívia i la sorpresa va ser que quan vam arribar a l'hotel de Bielorússia ens va arribar la primera notícia, l'avió d'Evo està sobrevolant espai aeri europeu i li han negat el sobrevol i està volant amb el combustible d'emergència buscant on aterrar. Vostès poden imaginar el que sentim? Indignació desesperant de veure que un germà nostre estava sent ofès fins al límit de la seva pròpia vida en una circumstància estranya ", va precisar el mandatari veneçolà.

Maduro va felicitar al canal Telesur per difondre els fets en contra del president de Bolívia. "Telesur va ser la veu de la veritat que va trencar la dictadura del silenci que va tractar d'imposar sobre la violació contra Evo Morales"."La magnitud de la violació al dret internacional que es va cometre contra el company Evo Morales, es va cometre contra nosaltres, contra Veneçuela, contra Equador i Sud-amèrica sencera", va dir.

Així mateix, Maduro va denunciar que la dreta feixista pretén fer a Veneçuela el mateix que van fer a Egipte amb el president, Mohammad Mursi."Ara diuen que com a Egipte van enderrocar al president Mursi, derogar la Constitució i nomenar extra constitucinoalment un Govern; ells (l'oposició) volen fer el mateix a Veneçuela, ells diuen que vénen ara a enderrocar el Govern veneçolà", ha destacat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid