Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Una televisió pública de Veneçuela estrena un informatiu feminista

La televisió pública Ávila TV, de Veneçuela, emet cada dimecres un informatiu feminista, nodrit exclusivament amb notícies que fan referència a la lluita de les dones pel seu alliberament. 

El programa informatiu, titulat Notifalopio, és el primer programa de Veneçuela i de l'Amèrica del sud que aborda l'agenda feminista nacional i internacional i mostra els processos en què participen les dones i els èxits que obtenen.

01/08/2011 09:53 Gènere

L'equip de Notifalopio també busca promoure i donar suport a l'organització de les dones i la visibilització de temes com la legalització de l'avortament, l'eradicació de la violència vers les dones, els drets de les dones, etc. 

Inicialment, aquesta iniciativa va començar sent una secció dins del programa El Entrompe de Falopio, que s'emet diàriament a Ávila TV. Amb tot, a causa de la impossibilitat de mostrar en pocs minuts la lluita del moviment feminista es va optar per dedicar un informatiu monogràfic sobre la lluita feminista. D'aquesta manera, es qüestiona la participació de les dones en els noticiaris tradicionals, fonamentalment en les televisions privades, on la informació sobre la dona es limita a temes com la llar, la faràndula o la moda, però no a les seves iniciatives socials o polítiques, raó de ser d'aquest programa informatiu feminista.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid