Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
La CUP Palau presenta una nova moció contra el POUM

Després que l'equip de govern desestimés l'última moció presentada per la CUP, la formació no es dóna per vençuda i en proposa una de nova pel proper Ple

20/01/2012 Política
En el Ple municipal del 24 de novembre des del grup municipal de la CUP a Santa Maria de Palautordera es va presentar una moció reclamant a l’Ajuntament que formulés requeriment previ contra l’acord de conformitat de la Comissió d’Urbanisme amb el Text refós del POUM. El Govern municipal va votar en contra, argumentant “lleialtat institucional” tot i que no avalen “ni el resultat ni la manera” com es va fer el POUM.

El passat 15 de gener es va celebrar al barri del Temple una segona reunió per decidir una estratègia col·lectiva per tal d'aturar la carretera que travessarà el Temple i Moixerigues, segons el projecte del POUM. La CUP juntament amb els assistents a la trobada, van acordar presentar una nova moció al Ple municipal per tal d'aturar sectors de creixement i infraestructures viàries, proposant la modificació puntual del planejament d’alguns dels punts que han estat més conflictius. La formació ha explicat que l'objectiu és que “aquells grups que van mostrar una postura contrària a aquests sectors del POUM durant la campanya electoral, per coherència i compromís amb els seus votants, puguin donar suport a la moció”.

La moció proposarà que siguin suprimides les carreteres pel Temple i Moixerigues, la variant per Can Pagà cap al polígon, la variant a Sant Esteve per Can Sala i Can Barceló, i la reserva de sòl del 4t Cinturó. El text també inclourà la demanda de modificació de plans com el Triangle de Can Sala: reduint d’un pis l’alçada planificada, eliminant l’ocupació d’una franja per sota la ronda Sud, i permetent mixtura d’usos en les plantes baixes;  així com el creixement exponencial del barri de Moixerigues; o la urbanització de l’entorn de l’ermita del Remei.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid