Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Dret a Decidir
El Dret a Decidir del País Valencià a debat a Elx
04/07/2013 Política

El proper dimecres 10 de juliol, a les 20 h. el Casal Jaume I d'Elx (C/.Sant Jordi,2) acollirà una tertúlia sobre el Dret a Decidir del País Valencià, l'acte serà presentat per dos de les persones sotasignants, que a títol individual, han donat suport al manifest pel Dret a Decidir, la Paula Durà, de Joves d'Acció Cultural del País Valencià i l'Eduard Garcia, membre de l'equip de Llibertat.cat.

La jornada, que porta per títol "Parlem sobre el Dret a Decidir" no pretén més que parlar sobre el dret del poble valencià a decidir el seu futur, i així treballar per un model econòmic i social més just i sostenible , ja que, com vam informar des de Llibertat.cat, aquesta nova iniciativa pretén sumar persones que donen suport a aquest dret des dels àmbits polítics i socials més diversos. De fet la iniciativa ja ha sumat en poques setmanes vora el miler de signatures recolzant-la, des de diputats de les Corts Valencianes fins a persones vinculades al món de la literatura o la universitat. Val a dir també que la posada en marxa de la campanya va tindre repercussió en alguns dels principals mitjans del país, així com a les xarxes socials.

La tertúlia ha estat organitzada per l'equip que està coordinant la campanya pel Dret a Decidir i conta amb la col·laboració del Casal Jaume I d'Elx.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid