Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
L'ANC omple La Marina de Sants de parades informatives a favor de la independència

L’objectiu de la jornada és difondre el missatge de l’Assemblea Nacional Catalana i els beneficis d’una Catalunya independent al districte de Sants-Montjuïc.

14/06/2013 Política
Aquest dissabte 15 de juny al matí, de 10h a 14h, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) omplirà el barri de la Marina, al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona, de parades informatives a favor de la independència de Catalunya. L'objectiu d'aquesta jornada intensiva és fer arribar als ciutadans els avantatges econòmics, socials i democràtics d'una Catalunya independent.

Més d'una desena d’assemblees territorials de l’ANC de tot el Barcelonès sortiran al carrer per explicar als veïns i veïnes de La Marina de Sants com la independència és una oportunitat per posar els fonaments per solucionar bona part dels problemes socials i econòmics que pateix la societat catalana i els ciutadans de Sants-Montjuïc.


Un dels elements claus de la jornada intensiva de parades informatives a La Marina serà, a més a més, poder esvair pors i dubtes sobre la viabilitat d’una Catalunya independent; fent especial esment en les temàtiques que fins al moment han generat un major interès com, per exemple, el sistema de pensions.

L’últim precedent d'acció de desplegament de parades va ser el 25 de maig al districte de Nou Barris de Barcelona, així com el passat 16 de febrer a L'Hospitalet de Llobregat. L’objectiu de l’ANC és repetir aquesta acció per tota l'Àrea Metropolitana i ampliar així la majoria social a favor de la independència de Catalunya.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid