Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
La CUP proposa fer obligatòries les clàusules socials i ambientals en la contractació de l’Ajuntament de Girona

La formació reclama que el consistori gironí aposti de forma decidida per la contractació responsable amb criteris socials i ambientals, i proposa l’aprovació d’un reglament que asseguri el compliment d’aquest tipus de clàusules

10/05/2013 Política

La Candidatura d'Unitat Popular de Girona informa mitjançant la seva web que “proposarà al ple de l’Ajuntament de Girona que aposti de forma decidida per la contractació pública responsable des del punt de vista social i ambiental. Així, el proper dilluns, 13 de maig, es debatrà una moció del grup municipal que demana fer obligatori el compliment de clàusules socials i ambientals en tots els processos de contractació per part de l’Ajuntament de Girona.”.

Finalment, la CUP recorda que “La proposta s’inspira en la instrucció pública aprovada recentment a Barcelona en aquesta mateixa línia. L’experiència barcelonina és pionera als Països Catalans i al conjunt de l’Estat espanyol, i si Girona aprovés aquesta proposta esdevindria el segon municipi que aplicaria una mesura d’aquest tipus. La CUP ha defensat la necessitat que les administracions públiques s’impliquin en el foment d’un model social i econòmic més just i respectuós amb l’entorn, no només en l’àmbit legislatiu sinó també a través de la pràctica diària”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid