Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
3a Assemblea de regidores i regidors de la CUP a Sant Celoni

La primera després de l'entrada de la CUP al Parlament de Catalunya.

04/05/2013 Política
Cartell de la 3a Assemblea de regidores i regidors de la CUP Cartell de la 3a Assemblea de regidores i regidors de la CUP

Sant Celoni aplega aquest dissabte, al matí, a La Clau, la 3a Assemblea de regidores i regidors de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), amb l'objectiu de debatre i posar en comú diferents estratègies de treball municipal.

Aquesta assemblea es produeix en un moment de gran expansió de la CUP a nivell municipal (les últimes eleccions municipals van suposar un creixement molt gran del nombre de municipis amb regidors) i és la primera després de l'entrada de la CUP al Parlament. Això fa molt necessari trobades com aquesta, per compartir estratègies i debatre les reformes que afecten l'autonomia local.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid