x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Novetat editorial
Una antologia de textos fusterians entre les novetats editorials

Es tracta d’unes lectures curtes i atractives publicades per Ona Edicions que despertaran l’interès del lector i que l’impulsaran a seguir coneixent les traces de Fuster en els àmbits històric i sociològic

11/04/2013 Cultura
Entre les novetats editorials d'aquesta primavera hi haurà l'Antologia de Joan Fuster, una selecció d’articles i assajos fusterians destinada a donar a conèixer “un dels assagistes europeus més importants del segle XX”, segons Vicent Terol, l’antòleg.

Es tracta d’unes lectures curtes i atractives publicades per Ona Edicions que despertaran l’interès del lector i que l’impulsaran a seguir coneixent les traces de Fuster en els àmbits històric i sociològic. La clara vocació didàctica i divulgativa de Terol, professor de llengua i literatura, l’ha portat a seleccionar lectures atractives, curtes, vigents i de fàcil recepció.

Aquesta antologia de prop de quaranta articles clou l’Any Fuster, que ha commemorat el 90è aniversari del seu naixement i els cinquanta anys de la seva obra més coneguda, Nosaltres els valencians. Per a Terol, Fuster és “un emblema de la renovació cultural del País Valencià” a qui els anys no deixen de sumar-li valor.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid