Novetat editorial
Una antologia de textos fusterians entre les novetats editorials

Es tracta d’unes lectures curtes i atractives publicades per Ona Edicions que despertaran l’interès del lector i que l’impulsaran a seguir coneixent les traces de Fuster en els àmbits històric i sociològic

11/04/2013 Cultura
Entre les novetats editorials d'aquesta primavera hi haurà l'Antologia de Joan Fuster, una selecció d’articles i assajos fusterians destinada a donar a conèixer “un dels assagistes europeus més importants del segle XX”, segons Vicent Terol, l’antòleg.

Es tracta d’unes lectures curtes i atractives publicades per Ona Edicions que despertaran l’interès del lector i que l’impulsaran a seguir coneixent les traces de Fuster en els àmbits històric i sociològic. La clara vocació didàctica i divulgativa de Terol, professor de llengua i literatura, l’ha portat a seleccionar lectures atractives, curtes, vigents i de fàcil recepció.

Aquesta antologia de prop de quaranta articles clou l’Any Fuster, que ha commemorat el 90è aniversari del seu naixement i els cinquanta anys de la seva obra més coneguda, Nosaltres els valencians. Per a Terol, Fuster és “un emblema de la renovació cultural del País Valencià” a qui els anys no deixen de sumar-li valor.