Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
La CUP de Vic emet un comunicat amb relació a la signatura del Compromís de Vic

“Tota rebaixa del contingut polític, o tota exportació indeguda i descafeïnada del Compromís de Vic provocarà la mobilització al carrer, enfront la renúncia.”

13/04/2013 Política
Partits que han signat el "Compromís de Vic" Partits que han signat el "Compromís de Vic" | Autor: @martarovira

El passat dilluns dia 9 d’abril es va signar a la capital d'Osona el Compromís de Vic aprovat per les seccions locals de totes les forces independentistes i favorables a l’autodeterminació (CDC, UDC, CUP, ERC, ICV, Reagrupament, SI, i una regidora del PSC). En relació amb aquest fet la CUP de Vic ahir va emetre un comunicat on recalcava que “aquests acords de mínims han d’esdevenir la línia vermella infranquejable.” i que “Qualsevol rebaixa política faria perillar el Compromís de Vic, ja que l’exigència del poble de recuperar el seu dret a decidir no tolerarà ni “marxes enrere” ni renúncies territorials, ni nous pactes amb l’Estat espanyol.”.

La CUP de Vic afirma que “qualsevol intent de transportar aquest Compromís de Vic a altres municipis, comarques i, sobretot, nacionalment, no tindrà sentit si no parteix del reconeixement de la nació completa, els Països Catalans, i del dret a decidir de tots els seus habitants. D’altra banda, la política social dels partits polítics actualment al poder de la Generalitat, fa difícil l’entesa més enllà de l’àmbit del Compromís de Vic”.

El comunicat acaba advertint que “Tota rebaixa del contingut polític, o tota exportació indeguda i descafeïnada del Compromís de Vic provocarà la mobilització al carrer, enfront la renúncia.”

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid