Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
Sis ajuntaments del Baix Ebre s'alliberen de la bandera espanyola

"acostumar-se a que certes lleis ja no van amb nosaltres i infringir-les ja no és infringir la llei"

14/07/2012 Política

Aquest matí, els alcaldes de l'Ametlla de Mar, el Perelló, l'Ampolla, Camarles, l'Aldea, i Deltebre han lliurat les banderes espanyoles dels seus respectius ajuntaments als representants de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) amb l'objectiu que les tornin a la delegació del govern espanyol a Catalunya. Aquesta acció està emmarcada en els actes de la Marxa cap a la Independència a les Terres de l'Ebre.

Malgrat que la retirada de les banderes està fora de la llei, com ha apuntat Marcel Guiu, membre de la secretaria nacional de l'ANC, l'objectiu és "acostumar-se a que certes lleis ja no van amb nosaltres i infringir-les ja no és infringir la llei", segons ha apuntat Guiu.

El pas de la Marxa cap a la Independència per les Terres de l'Ebre ha estat el preludi de l'acte central de la campanya que l'Assemblea Nacional Catalana celebrarà el proper 28 de juliol a Miravet, en el mateix escenari on es va iniciar la redacció de l'Estatut de 2006. El lema de la jornada serà 'Enterrem la fase estatutària i engeguem la independentista'.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid