Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Poesia
Joan Todó i Adrià Targa al segon recital del cicle Versos Lliures

Avui a les 20:30h el Casal Popular l’Esquerda acollirà el recital de dues de les veus més singulars de la poesia catalana actual

04/04/2013 Cultura

Avui dijous 4 d’abril, a les 20:30h, el Casal Popular l’Esquerda acull el recital de Joan Todó i Adrià Targa en el marc del cicle Versos Lliures. Són poetes amb moltes coses a dir i dues de les veus més singulars de la poesia catalana actual.

Joan Todó Cortiella, fill de la Sénia, ha publicat llibres de poemes i de relats, i té una llarga trajectòria col·laborant en diverses revistes literàries. I, com diu la pàgina de Labreu Edicions, “ha anat bastint una obra de prematura maduresa a partir d’un ultralocalisme que la converteix en universal, on l’aposta per un llenguatge intimista i alhora deutor de l’exterioritat [...] el converteix en una de les veus més importants del present literari del nostre país”.

D’altra banda, Adrià Targa i Ramos, fill de Tarragona, va guanyar el Premi de Poesia Sant Cugat i el premi “El temps de les cireres”, de Seròs, amb Boques en calma. Els estudiosos consideren que ha heretat la pulcritud lingüística i formal de Gabriel Ferrater i que beu dels versos de Rosselló-Pòrcel i dels poetes neotèrics llatins, amb Catul al capdavant.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid