Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
CUP Deltebre ha sol·licitat el canvi d'horari del ple municipal

La CUP Deltebre ha presentat una instància a l'ajuntament de Deltebre demanant el canvi d'horari del ple municipal per poder facilitar la participació ciutadana

29/04/2013 Política
Logo de la CUP Logotip de la CUP
La CUP Deltebre ha presentat una instància a l'ajuntament de Deltebre demanant el canvi d'horari del ple municipal, ja que creu que “el ciutadà té el dret de poder assistir als plens i en l'horari en que es fa actualment no és gaire compatible amb l’horari laboral de la ciutadania.”.

Per aquesta raó des de la candidatura independentista demanen que els plens no es segueixin fent als matins sinó que “és facin els plens en un horari de tarda-nit i així obrir una porta a la participació ciutadana que creiem que és molt important i, d'aquesta manera, facilitar al ciutadà l'assistència i el seguiment als plens municipals”.

Des de la CUP Deltebre esperen que “es realitzin les gestions oportunes per tal que els representants municipals de Deltebre reclamen al proper ple municipal el canvi de l’horari en que es realitzen els plens.” i així “poder ser accessibles a la majoria de població que durant els matins treballa; obrint així una porta que permetrà aprofundir en la participació ciutadana i a la transparència. Aquest nou horari permetrà que més col·lectius ciutadans puguin intervenir davant el consistori.”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid