Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xarxa independentista
Racó Català, 14 anys i 20.000 usuaris per la independència
04/03/2013 Comunicació

El Racó Català celebra els seus 14 anys d'existència. El 4 de març de 1999 aquest web va aparèixer com una petita veu a la xarxa catalana i que ha esdevingut punt de trobada d'informació i debat sobre el país."

Per recordar el naixement del Racó aquest 4 de març de 2013 es realitzarà un acte que també vol celebrar que aquest web independentista ja compta amb 20.000 en data d'avui. Amb aquest objectiu també s'ha obert la secció racocatala.cat/14anys.

La doble festa de celbració del Racó serà el proper 6 d'abril al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia (Barcelona); i combinarà  música i literatura. Així, comptarà amb la participació del periodista Jaume Clotet, de l'escriptor David de Montserrat, i de l'historiador Xavi Hernàndez que presentaran 'Lliures o morts', un llibre ambientat en la resistència a l'ocupació borbònica de 1714.   

En el mateix espai, al vespre, es realitzaran els concerts de Ni-Ni (el grup de Cesk Freixas, Raimon Molà i Cesc Martorell) i Tamborinu So Obstinat

 

14 anys oferint una xarxa a l'independentisme ampli

El Racó Català tracta temes culturals, socials o d'actualitat de l'àmbit dels Països Catalans. Per altra banda ha impulsat moltes campanyes online en la defensa de la llengua i la cultura catalanes.

Les xifres de participació social d'aquest web són molt altres, 20.000 usuaris registrats; i en els seus fòrums interactius s'hi compten publicats més de quatre milions de missatges fins al dia d'avui. El febrer de 2012 es trobava en la sisena posició de digitals en català que disposen de mesurament via OJD Interactiva.

El Racó Català ostatja nombrosos blocs i web en català, d'orientació política independentista, de caràcter cultural o social; també ha fet possible la principal enciclopèdia de la música catalana, Viasona i ha estat el principal gestor de blogs en català, Blog.cat, així com el principal indexador popular de notícies, La Tafanera, o l'escurçador d'adreces web, PPCC.cat.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid