Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Desè aniversari de "Racó Català"

Per molts anys !!
El portal Racó Català fa deu anys i han organitzat un acte  i un concert pel proper 18 d'abril al Tradicionàrius de Barcelona per celebra-ho. S'aprofitarà aquest esdeveniment per presentar el nou Racó Català, amb un disseny i una gestió interna totalment renovats, més aplicacions per als usuaris, i una posada al dia que sens dubte feia falta. A  més a més,  hi haurà una taula rodona sobre Catalanisme a la xarxa. Passat, present i futur", amb personalitats vinculades al projecte de Racó Català Víctor Alexandre, Alfons López Tena, Francesc Ribera "Titot" i Saül Gordillo.

05/03/2009 16:54 Comunicació
La segona part, que té un cost per entrada de 5 euros, començarà a les 10 del vespre amb un concert del grup del barri de Gràcia "High Times", amb els seus ritmes ska, soul, reggae, funk...  Posteriorment a dos quarts de 12 de la nit, "La Gossa Sorda" presentarà el seu darrer treball "Saó".
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid