Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Racó Català celebra el seu 9è aniversari. Per molts anys!

Aquest matí, Racó Català anunciava que avui feia 9 que iniciava el seu camí a la xarxa. Des dels seus inicis com a pàgina personal fins a l'actualitat hi va un gran canvi. A més d'haver-se consolidat com al quart mitjà digital a la xarxa. Com vam dir fa uns dies a Òmnium Cultural este generant l'autèntic espai comunicacional dels Països Catalans.

05/03/2008 12:10 Comunicació
Cartell aniversari Cartell aniversari
Estem definint la nació, allò que volen amagar fins i tot des de les administracions públiques d'aquest país, i molt especialment l'escola pública. Per molts anys!!
 
Per a celebrar-ho, han organitzat una festa d'aniversari pel proper 5 d'abril, a dos quarts d'onze del vespre. Serà al Via Fora! de l'Espai Manning (Carrer Montalegre 7), just darrera del MACBA -al costat del CCCB-, davant mateix de la Facultat d'Història de la UB, al gòtic de Barcelona, ben a tocar de la Plaça Catalunya i Universitat.

L'entrada és gratuïta, i hi actuaran Feliu Ventura i Cor de Carxofa (Catalina de Sa Pobla, Titot, Brillant, Mireia Mena ...).
 
Per saber-ne més:
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid