Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Contrainformació
Kaosenlared renova la web després de 10 anys de contrainformació

Després de 10 de treball contrainformatiu la web nascuda a Terrassa renova i actualitza la portalada amb noves secció, disseny i millores tècniques

18/12/2011 Comunicació

Kaosenlared ha inicia inicia una nova etapa en el món de la contrainformació. Aquest web de referència de l'esquerra anticapitalista a nivell mundial ha renovat la seva portalada i el dissenys fa pocs dies. Segons exposa el seu equip, es tracta d'una renovació per fer un web ajustat a les necessitats dels nous temps.

El projecte germà de Kaoenla red va néixer a Terrassa ara fa deu anys, es s'ha convertit ja en tot un mitjà de comunicació d'abast internacional, amb especial incidència en el marc de l'Amèrica Llatina i amb unes seccions de Països Catalans i per a la comarca del Vallès Occidental.

L'Equip de Kaos ha destacat que aquests 10 anys de treball informatiu han estat possibles “gràcies al treball desinteressat i constant de totes i cadascuna de les persones que al llarg d'aquests deu anys han anat formant part del nostre Col · lectiu editorial, que no han dubtat a lliurar temps, treball i esforç perquè la web hagi pogut arribar fins a la situació en què es troba en l'actualitat.

Un dels motius d'aquesta renovació també ha estat el fet de bastir una pàgina molt més segura i protegida davant eventuals atacs. Amb anterioritat Kaos havia estat atacada, amb tota certesa pels serveis d'intel.ligència de l'Estat espanyol.

Kaosenlared introdueix amb aquesta renovació algunes novetats destinades a satisfer les exigències comunicacionals d'aquests temps on cada vegada més la immediatesa comunicativa és un factor fonamental a l'hora de donar la informació requerida pels usuaris i les usuàries habituals dels mitjans digitals.

L'equip de Kaosenlared ha destacata que “avança cap a un model de treball més professionalitzat, per a això hem conformat diverses coordinadores regionals, tant a l'Estat espanyol com a Amèrica Llatina, encarregades de gestionar l'esmentada cobertura immediata de l'actualitat en les diverses seccions i territoris que integren la web. S'han creat a més una sèrie de noves seccions i especials que recullen temàticament els principals esdeveniments de l'actualitat, així com altres que vénen a aprofundir en els tradicionals apartats per al debat i la informació anticapitalista ja presents al web”.

“Entre aquestes noves seccions creades cal destacar els especials destinats a recollir els fets relacionats amb els moviments d'indignació que s'estan donant arreu del món, un altre per donar un seguiment constant als múltiples casos de corrupció que cada dia apareixen a l'estat espanyol, i, per descomptat, no podien faltar uns especials destinats a donar cobertura als tisorades i retallades socials que estan assolant a les classes treballadores de tot Europa, així com als constants abusos que la màfia bancària comet envers els ciutadans i ciutadanes.”

Amb aquesta renovació i aniversari dels 10 anys de camí informatiu també apareixen noves seccions, com la secció "Amb les Esglésies hem topat", dedicada a combatre els integrisme religiós. D'altra banda, també han ampliat la secció Dones i Gèneres per sumar un espai que reflecteixi les lluites de persones i organitzacions de Lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals, transgènere i intersexuals, per tant inaugurem "Kaos. Dones, gèneres i lluites LGBTTI ".

Des de Llibertat.cat felicitem Kaosenlared per la seva tasca diària a favor dels drets i llibertats, de les reivindicacions socials i de les llibertats dels pobles del Món, entre els quals els Països Catalans.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid