Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xarxa independentista
13 anys de Racó Català, amb 3,2 milions de visites i 265.970 usuaris
06/03/2012 Comunicació

Aquest 4 de març el Racó Català ha celebrat el seu 13è aniversari a la xarxa. El web més popular en fòrums independentistes i que allotja innombrables webs de col.lectius dels Països Catalans compta amb aquests 13 anys de trajectòria i amb altes xifres de visites i d'usuaris.

A banda d'esdevenir el web més important com a punt de trobada d'informació i debat en l'àmbit de l'independentisme el Racó Català també es troba entre els principals webs al Rànquing de Mitjans de Comunicació Digitals en Català.

Segons el càlcul del Racó Català, la xifra arriba a més de 3,2 milions de pàgines vistes i 265.970 usuaris únics, que la situen "en sisena posició absoluta de mitjans exclusivament digitals, en una classificació liderada per l'Ara amb poc més d'1 milió d'usuaris únics".

Per celebrar l'aniversari i els resultats d'aquesta experiència els responsables del Racó Català han anunciat que s'està preparant una festa de celebració, que s'anunciarà en els propers dies.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid