Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Declaració sobiranista
L'ANC demana disculpes a la CUP

En relació amb el model de carta que es va fer arribar als membres de l’ANC per a enviar als diputats de la CUP amb l’objectiu que donessin el màxim suport a la Declaració de Sobirania

01/02/2013 Política
Els diputats de la CUP-AE, Joaquim Arrufat, Georgina Rieradevall i David Fernàndez Els diputats de la CUP-AE, Joaquim Arrufat, Georgina Rieradevall i David Fernàndez

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha fet públic uns aclariment sobre les cartes adreçades als diputats de la CUP-AE amb l’objectiu que donessin el màxim suport a la Declaració de Sobirania que es votava al Parlament.

L'ANC considera que "algun passatge del text pot haver estat llegit en un sentit contrari a la nostra intenció i per això demanem disculpes a tots els membres de la CUP que es puguin haver sentit desconsiderats per part de l’ANC per aquesta raó".

En aquest escrit, l'entitat vol deixar ben clar que l’objectiu ha estat en tot moment ajudar a augmentar el suport a una Declaració que consideràvem i considerem important en el procés cap a la independència, "una Declaració que és vista a nivell internacional com una primera prova de suport parlamentari al procés, i que per això necessitava i necessita el suport explícit i clar de la totalitat de l’independentisme, tot mirant de superar possibles perills d’ambigüitat".

L'ANC és conscient, diu textualment "que la CUP, com altres partits catalans, ha estat, és i continuarà sent fidel al país i present en la lluita per a la independència de tota la nació catalana. No tenim cap dubte que, en els moments decisius, la CUP tindrà sentit d’Estat i aprovarà mesures operatives que facin avançar el país cap a la llibertat".

Finalment, l'entitat manifesta la seva voluntat de continuar dialogant i afavorint el diàleg entre els diferents grups polítics en la mesura de les nostres possibilitats, per a ajudar a fer cada dia més forta i clara l’acció de tot l’independentisme.

 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid