Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
La PAH recull 125.731 signatures al País Valencià

Fa una crida per evitar un desnonament el proper dijous a les 11h al carrer Castelló, número 20, a la població de Manises

 

22/01/2013 Drets i Llibertats
Fa una crida per evitar un desnonament el proper dijous a Manises Fa una crida per evitar un desnonament el proper dijous a Manises | Autor: arxiu

Ahir, les Plataformes d’Afectats per les Hipoteques (PAH) de València i Horta Sud van fer el lliurament de signatures a València de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP), a les oficines de l’Institut Nacional d’Estadística (INE), segons informa La veu del País Valencià.

Durant el lliurament encara arribaven alguns companys amb nous reculls de signatures i per tant ja ens han confirmat que esgotaran el termini fins el 5 de febrer, últim dia per poder lliurar-les a les oficines de l’INE.

La ILP proposa des de la societat civil una solució urgent, col·lectiva i social al drama dels desnonaments i a la condemna perpètua que suposa arrossegar un deute il·legítim de per vida: dació en pagament retroactiva, lloguer social i paralització immediata dels desnonaments.

Aturar un desnonament a Manises

La PAH fa una crida a participar en l’aturada d'un desnonament el dijous 24 de gener, a les 11h del mati al carrer Castelló, número 20, a la població de Manises. També a assistir a la manifestació del 16 de febrer que se celebrarà a nivell estatal i que eixirà de la Plaça de l’Ajuntament de València a les 18h.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid