Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
La PAHC "tapia" a Sabadell totes les oficines del Banco de Santander

Denuncien la prepotència del Santander que s’ha negat, fins i tot, a asseure’s a negociar

15/09/2012 Drets i Llibertats
Una de les 10 seus del Banc de Santander empaperades a Sabadell Una de les 10 seus del Banc de Santander empaperades a Sabadell

Aquesta matinada la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i la Crisi (PAHC) de Sabadell han empaperat les 10 seus del Banco Santander de Sabadell i Barberà del Vallès per denunciar la seva negativa a cedir pisos buits a la ciutat i per la seva manca de voluntat negociadora en els molts casos d'afectats de la plataforma.

Segons la Plataforma, el Banco de Santander ha demostrat una i altra vegada que parlar amb ells és l’equivalent de discutir amb una paret de totxo.

Ho argumenta, amb exemples, així explica el cas de la família del Vicente i la Conchi, que han demostrat la seva força i tenacitat amb més d’un més i mig recollint firmes per la ILP a la porta del banc. Aquesta família ha demostrat durant molts mesos una voluntat de lluita admirable i el seu compromís és tal que no vam dubtar a encadenar-nos amb ells a les oficines del banc per exigir que s’asseguin a negociar la dació en pagament. Cap d’aquestes accions ha aconseguit que el Santander cedeixi i els segueix demanant la casa i perseguint-los amb el deute.

Un patró es repeteix segons la Plataforma, així explica que el Santander ha "marejat la perdiu" amb el cas de la Rafi i el Ramón canviant d'interlocutors cada vegada que semblava que s'havia arribat a algún punt. "Ens han enganyat durant tot el procés fent-nos perdre el temps sense tenir cap voluntat, en cap moment, de negociar", apunta la Plataforna.

Després de mesos de presionar l’Ajuntament, la PHAC assenyala que van aconseguir el compromís d’aquest de reunir-se amb els bancs per mediar una solució, però el Santander ha estat una de les dues úniques entitats que s’han negat a seure a la taula de negociació negant-se a fer cap mena de cessió dels seus pisos buits perquè l’Ajuntament els gestioni.

La Plataforma és conscient que "el problema no s’acaba aquí, no s’acaba amb el Santander i no s’acaba avui". Tot i així,  seguiran fent accions com aquestes i tot el que faci falta fins que assoleixin que cap família es quedi al carrer. "Mentre no aconseguim que totes les entitats s’asseguin a negociar solucions per a les afectades seguirem plantant cara" puntualitza la PHAC.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid