Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Educació
La CUP porta al Parlament l'eliminació d'una línia de P3 a l'escola Joan Coromines de Mataró

La formació continuarà fent costat a la comunitat educativa

28/02/2013 Política

Ahir, al Ple del Parlament de Catalunya, el diputat de la CUP Quim Arrufat va preguntar a la consellera Irene Rigau pel tancament d'una línia de P3 a l'escola Joan Coromines de Mataró. Montserrat Badia, secretària de l'Associació de Familiars d'Alumnes (AFA) de l'escola Joan Coromines, i Xavier Safont-Tria, regidor de la CUP a l'Ajuntament de Mataró, van assistir al ple del Parlament.

Quim Arrufat va denunciar que s'eliminen més de 60 línies de P3 a tot Catalunya abans que conèixer les preinscripcions. La CUP denuncia que hi ha una voluntat clara del govern de la Generalitat per retallar l'escola pública sense una valoració de la qualitat ni de la demanda real dels diferents centres.

L'escola Joan Coromines destaca per un model educatiu innovador i que compta amb la participació activa i la implicació de les famílies en el dia a dia de l'escola. Lamentem que aquestes característiques que la fan especial no s'hagin tingut en compte a l'hora de retallar.

La consellera Rigau ha reconegut que retallaran línies de P3 per qüestions demogràfiques sense aclarir res més. Arrufat ha qüestionat que s'eliminin línies de P3 abans de fer les preinscripcions i, per tant, conèixer la demanda real a cada escola.

La resposta de la consellera ha generart decepció en la comunitat educativa perquè el govern no ha atès la petició de la CUP i no mostra cap mena d'interès per escoles singulars com la Joan Coromines.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid