Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
L'Ajuntament de Mataró incompleix l'acord de Ple de no pagar crèdits a Bankia

La CUP considera que el govern local menysprea la institució que representa en el moment que incompleix acords aprovats pel Ple Municipal.

14/02/2013 Política
Indignació a Mataró contra els privilegis i estafes de la banca Indignació a Mataró contra els privilegis i estafes de la banca
"L'Ajuntament continua retornant els crèdits contrets amb Caixa Laietana". Aquesta ha estat la resposta del tinent d'alcalde Joaquim Fernàndez a la pregunta de la CUP "com ho farà l'Ajuntament de Mataró per complir l'acord de Ple de deixar de pagar crèdits a Bankia fins que l'entitat financera no solucioni l'estafa de les preferents?".
Amb la resposta el govern de CiU deixa clar que no pensa complir l'acord del Ple de l'Ajuntament de Mataró de desembre de 2012 que resolia, entre altres acords "no retornar crèdits bancaris contrets amb Caixa Laietana, actualment Bankia, fins que l’entitat financera retorni els diners estafats als clients amb Participacions Preferents".
El portaveu del govern de Mataró ha justificat l'incompliment de l'acord dient que "l'entramat de deutes bancaris" en què es troba atrapat l'Ajuntament li faria "prendre mal". En el torn de rèplica el regidor de la CUP Xavier Safont-Tria ha estat interromput per l'alcalde Joan Mora amb una aplicació estricta dels limitats temps d'intervenció que imposa el nou ROM (Reglament Orgànic Municipal). Amb aquesta sobtada interrupció (vídeo) la pregunta ha quedat sense aclarir la resposta.
Aquest no és el primer cop que el govern en minoria de CiU incompleix un acord de Ple. El febrer de 2012 s'havia aprovat la supressió d'un càrrec de confiança  i el govern el va contractar igualment.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid