Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
La CUP emet el Ple municipal de Valls en directe per internet

Vol demostrar que fer-ho no té costos econòmics ni complicacions tècniques

01/02/2013 Comunicació
Caràtula de l'emissió Caràtula de l'emissió

La CUP ha emès avui el Ple municipal de Valls per internet a través d'un simple telèfon mòbil de poca capacitat i l'aplicació gratuïta bambuser. Tot i que a la meitat del ple la connexió ha començat a fallar, la CUP creu haver demostrat que per a obrir el Ple a la ciutadania només cal voluntat política, ja que la seva emissió en directe és possible amb els mitjans de què ja disposa l'equip de comunicació de l'Ajuntament. Sense fer-ne cap tipus de difusió i amb uns mitjans tècnics migrats, la retransmissió de la CUP ha tingut al voltant de 150 entrades. La CUP recorda que des del tancament d'Ona Valls ja no és possible seguir el Ple de Valls, més enllà de la difusió que alguns regidors i grups polítics fan a través de les xarxes socials.

La CUP ha realitzat aquesta acció el dia en què el govern ha aprovat passar els Plens de les 12 a les 11 del matí, per reclamar que es torni a l'horari de tarda, quan la ciutadania podia assistir-hi després de l'horari laboral.

Segons la CUP aquesta acció hauria de ser assumida pel govern municipal com un exercici de transparència i foment de la participació ciutadana en la política municipal, i recorda que la passada legislatura ja ho va demanar al govern, com també que difongués el Ple entre la ciutadania. La CUP també es compromet a trobar la manera que aquesta acció no sigui un fet puntual i que a partir d'ara tots els plens municipals puguin seguir-se a través d'internet.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid