Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Política institucional
La CUP presenta propostes econòmiques i socials per Valls

Amb l'objectiu de dinamitzar l’economia i millorar la cohesió social de la població en un escenari de crisi.

08/02/2012 Economia
La CUP presenta a diferents organismes locals propostes per dinamitzar l’economia i millorar la cohesió social de Valls en un escenari de crisi. Segons la la formació, "no podem esperar més, cal actuar de forma urgent i en les properes setmanes presentarà un document de mesures per fer front a la crisi"

La formació independentista no escatima esforços per a treballar per la ciutat i fer front a l‘actual situació de crisi.

Així, aquesta setmana la CUP ha lliurat al CESV (Consell Econòmic i Social de Valls), al Consell de Comerç, a l’IMPE (Institut municipal de Promoció Econòmica) i a Casa Caritat diverses propostes orientades a dinamitzar l’economia local i millorar la cohesió social de la ciutat. Aquestes mesures es divideixen en vuit àrees: ordenances fiscals, polítiques actives d’ocupació, turisme, agricultura, indústria, comerç, cohesió social i igualtat i Pla d’Inclusió Social. El document íntegre es pot descarregar a la pagina web
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid