Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xerrada
"Espanyolisme és feixisme" a la UAB

El SEPC i Alerta Solidària parlaran de la repressió i l'augment del feixisme a les aules i al carrer

11/12/2011 Educació
El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha organitzat conjuntament amb Alerta Solidària la xerrada "Espanyolisme és feixisme". La jornada, que tindrà lloc el proper dimecres 14 de desembre, anirà sobre la repressió i l’auge del feixisme a les aules i al carrer.

L’acte tindrà lloc a l’aula 4 de la Facultat de Dret de la UAB a les dotze del migdia i hi participaran un advocat, un membre d’Alerta Solidària i un dels encausats pel cas de la Rosa Díez. Dos joves independentistes van ser imputats el juny de l'any passat pel jutjat de primera instància i instrucció de Cerdanyola del Vallès per delictes de vexacions, coaccions i desordres públics. Va ser arran de l’acció de boicot contra la conferència "Una alternativa para Cataluña" que la diputada d'UPyD Rosa Díez va pronunciar a la UAB.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid