Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
La CUP-AE es reuneix amb una representació dels sindicats IAC, IV i STEI-Intersindical

El diputat Quim Arrufat va explicar quina era la situació de les negociacions sobre la Declaració de Sobirania i quins eren els dubtes i preocupacions de la formació per com s'està dirigint el procés per part de CiU i ERC.

22/01/2013 Política
Quim Arrufat amb els representants sindicals Quim Arrufat amb els representants sindicals
La CUP-Alternativa d'Esquerresva mantenir una reunió aquest dilluns amb una representació de la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), la Intersindical Valenciana (IV) i el Sindicat de Treballadores i Treballadors-Intersindical de les Illes Balears (STEI-Intersindical) que ha servit de primera presa de contacte amb els diputats electes de la CUP-AE.

La trobada va servir perquè el diputat Quim Arrufat expliqués als representants sindicals quina era la situació de les negociacions sobre la Declaració de Sobirania i quins eren els dubtes i preocupacions de la CUP-AE per com s'està dirigint el procés per part de CiU i ERC. Per la seva banda, els representats sindicals van expressar la voluntat de mantenir una relació fluïda, amb un traspàs d'informació constant i permanent, amb els diputats i diputada de la CUP-AE sobre temes laborals, socials i nacionals. Arrufat s'ha compromès a facilitar aquesta relació "que la CUP vol continuar amb tot el sindicalisme combatiu" i obrir una via de comunicació directa per tal d'escoltar la seves opinions sobre les iniciatives parlamentàries que afectin als seus àmbits d'actuació.

"Enllaçats per la llengua"

Finalment, els representats sindicals van explicar en què s'està concretant la plataforma "Enllaçats per la llengua" que ha nascut de les reunions fetes a Castelló i Barcelona per tal de coordinar a nivell de Països Catalans una resposta unitària enfront els atacs a la llengua català arreu del país. Aquesta iniciativa està preparant mobilitzacions descentralitzades en defensa de la llengua per al proper més de mar

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid