Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
La CUP-AE s'emplaça a seguir treballant en el redactat de la Declaració de Sobirania

El Consell Polític de la CUP valorarà l'avanç de les negociacions aquest dissabte a Nou Barris.

18/01/2013 Política
Quim Arrufat Quim Arrufat

El Consell Polític de la CUP es reunirà aquest dissabte a Barcelona per valorar l'avanç de les negociacions i fixar la posició dels diputats i diputades davant dels escenaris que es pugui obrir de cara al ple del 23 de gener.

Paral·lelament, la formació ha emplaçat CiU, ERC, PSC i ICV-EUiA a seguir treballant durant el cap de setmana per acostar posicions entorn el text de la Declaració de Sobirania del poble català que serà debatuda el proper 23 de gener en el ple del Parlament de Catalunya. "Ha estat un debat ric i interessant, però ara toca començar a aclarir conceptes i trobar redactats escaients, per veure on hi ha coincidències possibles i on no" ha declarat el diputat de la CUP-AE, Quim Arrufat.

La CUP-AE ha defensat durat la reunió que el Parlament assumeixi la desobediència institucional per fer respectar el dret de decidir del poble català, que la resolució contempli el conjunt de la nació i que no es condicioni la independència a l'acceptació de tractats internacionals signats per l'Estat Espanyol. La CUP-AE també ha reflexionat sobre la necessitat que el procés obri un debat ampli i democràtic en la societat catalana sobre els principals aspectes vinculats al dret de decidir que afecten la població com ara l'economia, la qualitat democràtica o els drets socials.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid