Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Tot a punt per a la 7a edició del "Concert de l'Estelada" a Vilanova de Bellpuig

Caliu, Cesk Freixas, Ambaparà, El Belda i el Conjunt Badabadoc, Brams i Strombers.
En total, sis actuacions, que donaran com a resultat 12 hores de festa al pavelló municipal de Vilanova de Bellpuig (Pla d’Urgell) el proper dissabte.

07/04/2010 15:14 Cultura
Aquesta és la proposta musical i de reivindicació que el jovent de Vilanova de Bellpuig han decidit tirar endavant el proper dissabte 10 d’abril de2010. Altra vegada, el pavelló municipal serà l’escenari d’un dels concerts més multitudinaris de les terres de Poenen, que després de set edicions ja s’ha convertit en tot unRepetint el mateix format que en la darrera edició i ambl’ambició de seguir promocionant joves promeses del món de la música a Catalunya, el concert d’enguany torna acomptar amb l’actuació de cantautors catalans.
 
A les 18.00h. el grup Caliu donarà el tret de sortida al concert amb la seva cançó de protesta. Els seguirà Cesk Freixas, que repeteix a Vilanova de Bellpuig, després d’haver guanyatel Premi Enderrock com a millor artista de Cançó d’autor.

Aquesta primera part del concert, comptarà també amb l’actuació del grup Ambaparà, que portaran la seva rum-ba directament des de Lleida.
 
A partir de les 00.00 h. i després d’una pausa per seguir el Madrid-Barça i agafar forces per tot el que queda, Carles Belda engegarà de nou els motors amb ganes que el públic que ompli el recintegaudeixi d’allò més amb les seves particulars versions i el conjunt Badabadoc. Cap a les 02.00 h.serà el torn de Brams, que com a cap de cartell, repeteixen i presenten la seva gira per celebrar els seus 20 anys.
 
En més de dues hores de concert, recuperaran els seus grans èxits i tots aquells temesque per molts, s’han convertit gairebé en himnes de la música combativa del nostre país. Per últim,i ja per quart any consecutiu, Strombers tornaran a ser els encarregats de posar punt i final a tota una jornada de festa, música i reivindicació.
 
EL CONCERT, TOT UN REPTE PER VILANOVA DE BELLPUIG
No és un repte fàcil per un poble de les dimensions de Vilanova de Bellpuig poder organitzar un concert d’aquestes característiques. L’esforç de la gent jove del poble, amb el suport de l’Ajuntament ha permès que durant els darrers sis anys, s’hagi assolit amb èxit la fita, superant elmiler d’assistents que gaudien plenament de l’espectacle que se’ls presentava. Per això, aquest jacomença a ser un dels concerts de referència per aquestes dates, i compta tan amb el públic fidel de les comarques i pobles veïns com amb incondicionals d’arreu dels Països Catalans que fan qui-lòmetres per acudir a la festa.
 
L’any passat, es va voler millorar la proposta, amb sis grups i aquest 2010 tornen a ser sis, les bandes que pujaran l’escenari de Vilanova de Bellpuig per fer gaudir tothom qui ho vulgui. I és que la voluntat de l’organització és aconseguir que el públic s’ho passi bé,a un preu assequible i amb un ambient immillorable.
 
SET ANYS DE CONCERTS
En una comarca on, anys enrere, costava trobar activitats pel jovent, Vilanova de Bellpuig va començar a organitzar aquest concert per poder oferir al jovent una nova plataforma de diversió i reivindicació.
 
El primer any (2004), amb Obrint Pas, que presentaven el disc ‘La flama’, Brams, que
anunciava la seva retirada, i el grup local Ball de Raska de teloners, va ser tot un èxit de públic i per això s’ha pogut repetir amb diferents cartells:
 
•2004- Obrint Pas, Brams i Ball de Raska
•2005- Ball de Raska, Obrint Pas i La Carrau
•2006- Dijous Paella, Lax’n’busto i La Carrau
•2007- Rauxa, La Carrau i Strombers
•2008- Dept, Betagarri i Strombers
•2009- Lo noi del Cirerer, Meritxell Gené, Cesk Freixas, El Belda i el Conjunt Badabadoc, Beta-garri i Strombers.
•2010- Caliu, Cesk Freixas, Ambaparà, El Belda i el Conjunt Badabadoc, Brams i Strombers 
 
Per saber-ne més:
- Llibertat.cat
 
 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid