Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nadal
La CUP promou una campanya per a un consum responsable a la Garrotxa

Una campanya de sensibilització en la qual es procura informar sobre algunes de les coses que caldria tenir més en compte a l'hora de consumir.

19/12/2012 Res-pública
Imatge corporativa de la campanya Imatge corporativa de la campanya

Durant aquests dies de festes la CUP a la Garrotxa repartirà a Olot, d'entrada, 2500 fulls informatius i un centenar en el marc d'una campanya que a iniciat per pendre consiència a l'hora de comprar i fer així un consum responsable.

Les festes d'hivern són un dels períodes en el qual els/les catalanes gastem més diners en comprar . Per aquesta raó, la CUP Garrotxa ha decidit iniciar aquesta campanya de sensibilització en la qual es procura informar sobre algunes de les coses que caldria tenir més en compte a l'hora de consumir.

En set punts pretén desgranar aquelles petites refleccions que caldria realitzar abans de cada compra. Com per exemple ésser conscient de les conseqüències ecològiques, econòmiques i socials de les nostres compres. Què hi ha darrere dels productes que consumim? Quins valors estem transmetent amb joguines de caire bel·licista o sexista? Amb aquesta campanya la CUP també vol recordar la importància que tenen els petits gestos individuals en el consum en temes tant sensibles com l'ús de la llengua en l'etiquetatge i/o sonorització de joguines i productes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid