Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
Prop de mig miler de persones a l'acte central de campanya de la CUP-AE a Girona

Salellas va declarar sentir-se "afortunat" d'estar encapçalant la candidatura a les comarques gironines i va fer una darrera crida a donar suport a la CUP-AE

23/11/2012 Política
Prop de mig miler de persones van omplir aquest dijous la sala de cambra de l'Auditori de Girona per assistir a l'acte central de campanya de la CUP-Alternativa d'Esquerres (CUP-AE) a la demarcació de Girona. L'espai es va omplir de gom a gom i això va fer que diverses persones no poguessin entrar per manca d'espai. Un fet que, en major mesura, també va succeir a l'acte central celebrat diumenge passat al Barcelona Teatre Musical.

En l'acte va intervenir-hi l'historiador Xavi Díez, signant del manifest de suport a la candidatura, que va fer una crida a bastir una alternativa d'esquerres en favor de la majoria del 99% de la població, envers l'actual model que beneficia l'1%.

També va fer un parlament l'alcaldessa de Viladamat, Irene Palol, que va reivindicar la tasca de la CUP en l'àmbit municipal. Finalment, el cap de llista, Lluc Salellas, va declarar sentir-se "afortunat" d'estar encapçalant la candidatura a les comarques gironines i va fer una darrera crida a donar suport a la CUP-AE.

Per amenitzar l'acte, que va ser presentat per l'actriu Amanda Baqué, la CUP-AE va comptar amb les actuacions dels músics Borja Penalba, Miquel Gironès (Obrint Pas), Núria Castelló (laKaste), Elda Daunis, Marc Daunis i Txus Jiménez.

L'acte final de campanya se celebrarà aquest vespre a l'Amfiteatre del Mundial de la Bisbal, i comptarà amb la participació, entre d'altres, d'Oleguer Presas i Lluc Salellas.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid