Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Entrevista
«El Parlament serà una eina per parlar d'allò que volen silenciar»

Segona part de l'entrevista al candidat de la CUP-AE, David Fernàndez

16/11/2012 Política
Llibertat.cat publica la segona part de l'entrevista [veure primera part] al candidat de la Candidatura d'Unitat Popular – Alternativa d'Equerres (CUP-AE) per la demarcació de Barcelona, David Fernàndez, en el marc d'un seguit d'entrevistes als quatre candidats de la formació que anirà publicant durant la campanya electoral.

En aquesta segona part de la conversa Fernàndez parla del paper de l'esquerra als Països Catalans i dels reptes de la CUP. Segons el candidat, "estar al Parlament serà una eina per parlar d'allò que permanentment volen silenciar", com és la pobresa, els desnonaments o la corrupció.

Amb l'objectiu, apunta, que "irrompi la veu de les classes populars", "una àmplia majoria que han exclòs". Fernàndez veu doncs el Parlament com una eina més perquè "el procés de ruptura està al carrer" que després "té traducció a l'àmbit institucional".

Fernàndez recorda que en aquest país l'esquerra s'ha situat "al fons a la dreta" i apunta que una imatge del tripartit seria quan el conseller d'Habitatge, Salvador Milà, va dimitir "pressionat per la màfia immobiliària" per suggerir que l'habitatge buit havia de sortir al mercat de lloguer (llavors Felip Puig va arribar a titllar la mesura de "bolxevic").

Així mateix, assenyala que el candidat d'ERC, Oriol Junqueras, ha afirmat que el seu programa econòmic "no està tan lluny" del partit d'Angela Merkel. "Derrota de les esquerres per incompareixença de l'esquerra que accepta el cop d'estat financer dels mercats", rebla l'independentista, que indica que l'objectiu de la CUP és "reconstruir un projecte d'esquerres coherent, profundament transformador i que vagi al centre de les contradiccions".

Segona part de l'entrevista a David Fernàndez:

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid