Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
La CUP-AE del Baix Penedès escampa la necessitat de "voler-ho tot"

Els actes a la comarca han “començat a crear una xarxa de persones i entitats que tenen la necessitat de treballar des de les bases per poder canviar les coses”

22/11/2012 Política

La CUP-AE del Baix Penedès va celebrar el seu darrer acte a la comarca dimarts 20 a Llorenç del Penedès. En total, hi ha hagut sis actes electorals per tota la comarca (Calafell, l’Arboç, la Bisbal, Llorenç del Penedès i dos més al Vendrell).

Tots els espais s’han omplert de gom a gom gràcies a la participació d’unes 300 persones i, pel que fa al contingut, la CUP ha pogut veure la desconfiança dels ciutadans respecte de la política tradicional i ha pogut escampar entusiasme gràcies al seu projecte rupturista: segons la CUP del Baix Penedès, “han estat moltes les persones que han manifestat la seva grata sorpresa davant el programa, així com les ganes d’incorporar-se en el projecte”.

Els representants comarcals del partit han valorat molt positivament la campanya no només pel que representa de cara a les eleccions sinó també per “haver començat a crear una xarxa de persones i entitats que tenen la necessitat de poder dir la seva i de treballar des de les bases per poder canviar les coses”.

A més, la CUP del Vendrell ha valorat molt la gran implicació de les persones que formen part del Grup de Suport del Baix Penedès, ha informat que fins diumenge es posaran parades informatives als diferents pobles de la comarca i ha aprofitat per convidar a tothom qui ho vulgui a seguir els resultats electorals des del local del carrer Nou, 25.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid