Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
200 persones omplen el teatre de Berga en l'acte central de la CUP-AE a la comarca

L'acte va comptar amb la presència del David Fernandez, l'Eloi Escútia i l'Anna Maria Guijarro.

18/11/2012 Política

Més de 200 personesvan omplir dissabte a la nit la platea del Teatre Patronat de Berga en l'acte principal de la CUP-AE al Berguedà. El candidat, David Fernàndez, va exposar els eixos principals del programa de la candidatura: el procés d’alliberament nacional dels Països Catalans, la justícia social davant l’actual crisi econòmica i social i la necessitat de capgirar un sistema polític minat per la corrupció i sotmès als interessos financers i empresarials.

La regidora de la CUP a Berga Anna Maria Guijarro va defensar l’aposta de la CUP de presentar-se a les eleccions al Parlament en el context actual de crisi i de creixement de l’independentisme. De la seva banda, el candidat berguedà Eloi Escútia es va centrar en la defensa del territori enfront de l’especulació urbanística i va recordar el passat industrial de la comarca. Així mateix, va fer una defensa dels oficis, del petit comerç i del repartiment del treball i la riquesa i va remarcar l’aposta de la CUP per l’agricultura i la ramaderia ecològica com a via per assolir la sobirania alimentària.

L'acte va comptar amb la lectura del poema “Assumiràs la veu d’un poble” de Vicent Andrés Estellés, la projecció del vídeo de suport "Som Unitat Popular" i una actuació musical a càrrec del cantautor Avel·lina.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid