Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
La CUP-AE al Barcelonès Nord

Demà al vespre tanca la campanya amb l'acte "Ha arribat l'hora!" al Centre de cultura tradicional i popular Can Canyadó a Badalona.

22/11/2012 Especial eleccions
Cartell acte a Can Canyadó a Badalona Cartell acte a Can Canyadó a Badalona

Durant els darrers dies, la formació ha realitzat diferents actes als municipis de Barcelonès Nord.El primer dels actes va ser el dissabte 17 de novembre a Badalona, una botifarrada a la plaça Trafalgar, que va comptar amb els parlaments d'en David Fernàndez, el cap de llista, i també de la badalonina Laia Sabater i el colomenc Aitor Blanc, també presents a les llistes a la demarcació de Barcelona. S'hi van reunir un centenar de persones.

Santa Coloma de Gramenet

El mateix dissabte per la tarda es va realitzar un acte polític a Santa Coloma de Gramenet que va deixar petita la sala d'actes de Museu Torre Balldovina. Hi van intervenir en David Fernàndez i també en Jordi García Jané, cooperativista i activista dels moviments socials de Gramenet. L'acte va comptar també amb els colomencs que formen part de la llista electoral, la Teresa Franco i l'Aitor Blanc.

Aquesta setmana s'han fet actes a Montgat, Sant Adrià de Besòs i Tiana

Dumarts passat a Montgat, en la primera xerrada que hi organitzava la CUP, amb la presència de la històrica militant independentista Blanca Serra, actualment membre de l'Assemblea Nacional Catalana. Més d'una vintena de persones es van trobar a la Biblioteca Tirant Lo Blanc per parlar de la candidatura CUP-AE, parlar de la part social del seu programa, del concepte de vot útil, dels reptes de nostre país.

L'endemà, durant tot el dia, la CUP-AE instal·lava una carpa informativa a la plaça de la Vila de Sant Adrià de Besòs, per acabar a la tarda amb una xocolatada popular per la canalla. Va ser un dia per parlar d'aquest nou projecte polític al Pla de Besòs, aclarir dubtes, repartir propaganda.

Al vespre, es va fer un acte polític a Tiana, organitzat per la nova assemblea local de la CUP d'aquesta població. L'acte va comptar amb la presència d'en Xavier Safont-Tria, regidor de la CUP Mataró i número 5 a la llista electoral. Una trentena de persones va apropar-se al Casal de Tiana per parlar de les eleccions catalanes i també dels propers reptes de la CUP Tiana. Posteriorment, es van unir a la protesta ciutadana contra la visita del conseller d'interior Felip Puig, que finalment no es va produir.

Amb tots aquests actes, i els múltiples punts informatius instal·lats al llarg de la campanya electoral a mercats, places i estacions de transport públic, la CUP Barcelonès Nord ha fet arribar el projecte polític de la unitat popular a tots els racons de la comarca

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid