Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
Actors amb la CUP-AE

Els actors Marc Martínez, Josep Julien i Jaume Madaula, amb la Candidatura d'Unitat Popular-AE

22/11/2012 Especial eleccions

Tres coneguts actors han donat aquesta setmana el seu recolzament a la Candidatura d'Unitat Popular - Alternativa d'Esquerres (CUP-AE). Un, Josep Julien, ho ha fet a través d'un vídeo. El jove Jaume Madaula ho ha fet en un vídeo-càpsula produït a Sabadell. Per últim,Marc Martínez, ha volgut significar-se a través d'un text poètic

Josep Julien és actor de teatre, de cinema i de doblatge. És llicenciat en interpretació per l'Institut del Teatre de Barcelona. Treballa regularment a TV3, a sèries com Sitges, Secrets de família, Lluna de mel i Blanc o Negre, i ha fet diverses col·laboracions com a guionista. El seu vídeo analitza el moment polític del país i reconeix la necessitat que hi hagi una veu nítidament d'esquerres i independentista al Parlament del Principat. Julien reconeix a la CUP-AE com aquest nou agent.

Jaume Madaula és un jove actor que interpreta el paper d'en Daniel a La Riera. En el seu vídeo reclama que la cultura no sigui una mercadería, sinó una eina de transformació social i creativa i emplaça a la CUP ha fer-se seu el compromís.

Marc Martínez és actor i director. És del Raval de Barcelona Ha participat en sèries com Sitges, Petra Delicado, El Mundo de Chema o Infidels. També ha participat en pel·lícules com Tierra y Libertad, Éste es mi barrio o Faust. Marc Martínez ha preparat aquest text dedicat a la CUP-AE:

"CUP, m'agrades"

M'agrades perquè has fet que la política em torni a il·lusionar. Perquè representes l'esquerra de debò que feia temps que somiàvem. M'agrades perquè ets esperança, justícia social, lluita constant...

Perquè tinc molt clar que seràs tu qui més lluitarà pel país que vull pel meu poble. Pel futur que vull pel meu fill. M'agrades perquè m'identifico amb tu, i amb tot el que tu defenses. Perquè poses en pràctica una altra manera de fer política. Perquè, votant-te, tinc una terrible i meravellosa sensació de coherència. Agrades perquè apostes per una democràcia real i directa, social i compromesa. Amb les classes treballadores, amb els que menys tenen, amb els que més pateixen. Agrades perquè no creus en el sistema capitalista, i li plantes cara.

Perquè ets valenta. Perquè poses nom i cognoms als responsables d'aquesta estafa encoberta. M'agrades perquè quan parles de sobirania piques l'ullet directament al poble. Perquè ets apassionada però no tens pressa, per això emociones. M'agrades perquè t'agrada la paraula públic. Als espectadors també ens agrada. Perquè saps, per exemple, que sense una educació pública de qualitat no hi ha demà.

M'agrades perquè sé que acabaràs parlant més, i més sovint, de cultura. Oi? Perquè tu quan parles d'Independència alhora parles d'alliberament social. De sobirania econòmica. De recuperar llibertats. De repartiment de la riquesa. Agrades perquè no ens representes però ets al carrer amb nosaltres, i et manifestes. M'agrades per la teva intrasigència amb els mercats, la troika, i els feixismes.

A la meva mare també li agrades, i diu que endavant. Que també ho vol tot. Ella és Rodriguez, i malaguenya. I a partir d'avui... Socialista i Independenta! És per tot això, CUP, que ens agrades tant, i diumenge 25N tindràs el nostre suport. Gràcies per aquest gran esforç i per acceptar el repte.

Ara És l'Hora del Poble!"

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Alhora i la CUP
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid