Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
14-N
La COS valora positivament el resultat de la passada Vaga General

Segons el sindicat, la mobilització del 14-N marca una fita importantíssima en l’avenç de la lluita i l’autoorganització popular al nostre país

19/11/2012 Laboral

En un comunicat fet públic aquesta tarda, la Coordinadora Obrera Sindical (COS) ha valorat molt positivament el resultat de la darrera Vaga General de 24h, del passat 14 de novembre. El sindicat considera que "no només s’ha pogut veure una major participació en el sector industrial, arribant a aturar completament la factoria de Ford en Almussafes, per exemple, sinó per l’enorme participació popular als piquets locals o de barri. (veure una crònica de les mobilitzacions)

Per a la COS, Vaga General del 14-N ha marca una fita importantíssima en l’avenç de la lluita i l’autoorganització popular al nostre país. "El Poble Treballador ha aconseguit per fi, després de desenes d’anys sense aconseguir-ho, que en gairebé tots els barris de la ciutat de Barcelona, en almenys 7 barris de la ciutat de València, i en molts altres barris de les principals viles i ciutats d’arreu del país, es creen espais de lluita, piquets i comitès de vaga unitaris. I tot això, amb un nivell de combativitat, d’autoorganització i de solidaritat, que realment no s’havien vist al nostre país des de feia molts anys".

Ara bé, el sindicat lamenta, i condemna rotundament, de nou, la repressió i les brutalitats policials patides per "més d’un centenar de companys i companyes d’arreu del país... amb els casos més brutals ocorreguts a Barcelona (amb la companya que ha perdut un ull, de nou a causa de les bales de goma dels Mossos), a Tarragona (amb el noi de 13 anys ferit al cap), o a València (amb el xic que ha estat ingressat a l’UCI pels colps rebuts per part de la policia nacional espanyola)..." 

El text també remarca les detencions patides per molts companys i companyes, com els companys de Palma, els companys i companyes de Benimaclet, del Camp de Túria, de Barcelona, de Girona.

El comunicat remarca que ara ens hem de posar mans a l’obra per reforçar tots aquests espais unitaris. "Per fer avançar la lluita. Per organitzar, des de ja mateix, la propera Vaga General... Vaga General que hem d’aconseguir que siga de 48 hores!!... fins la convocatòria de la Vaga General Indefinida per aconseguir els nostres objectius finals... el nostre ple alliberament com a persones, com a classe i com a poble!!", puntualitza.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid