Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
David Fernàndez amb la samarreta de "Xàtiva Renaix" durant la nit electoral

És el nom d'una entitat de la capital de la Costera "Xàtiva renaix de les cendres", i que fa referència a la crema de la ciutat per part de Felip V en 1707, però també expliquen que al·ludeix a l’actual crisi econòmica.

26/11/2012 Especial eleccions

David Fernàndez, el futur diputat per la CUP-AE, va fer la seua compareixença ahir en la nit electoral amb una samarreta del col·lectiu ‘Xàtiva Renaix’ celebrant la seua irrupció amb tres diputats al Parlament, segons informa Comarcalia.info.

Com ja va remarcar Llibertat.cat, Fernàndez, va començar el seu discurs de valoració de resultats electorals amb una salutació als Països Catalans. Ara bé, Comarcalia.info es va adonar que portava la camisa del col·lectiu de Xàtiva amb un adhesiu del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere i un altre com a apoderat de la CUP.

‘Xàtiva Renaix’ és un col·lectiu que es va presentar en societat en l’edició del passat estiu de la Fira de Xàtiva definint-se com “amants de les particularitats i del caràcter de la capital de la Costera”, així com amb la finalitat de “aglutinar a totes aquelles persones que estimen la ciutat de Xàtiva i els valors que han portat a convertir-la en una de les ciutats més reconegudes fora de les nostres fronteres”. Afegeixen que el seu nom complet és ‘Xàtiva renaix de les cendres’, i que fa referència a la crema de la ciutat per part de Felip V en 1707, però també expliquen que al·ludeix a l’actual crisi econòmica.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid