Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
Especial Eleccions a Llibertat.cat

Posem en marxa una secció especial per fer un seguiment acurat de la nit electoral

25/11/2012 Política

Llibertat.cat ha posat en marxa una secció especial per fer seguiment de la nit electoral amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya que se celebren aquest diumenge.

A través de la pàgina web http://www.llibertat.cat/especial-eleccions (també accessible des del menú superior del portal), Llibertat.cat cobrirà la nit electoral des de les diferents seus que la CUP-Alternativa d'Esquerres té desplegades a les quatre demarcacions i oferirà els resultats de l'escrutini de les quatre províncies i de Catalunya a través d'uns gràfics dissenyats expressament per l'ocasió.

En aquest apartat especial hi trobareu un recull de les desenes de notícies que durant els últims 15 dies ha anat publicant Llibertat.cat en relació a la campanya electoral i també un recull dels principals vídeos que s'han anat difonent. D'altra banda, incorpora un espai per al Twitter perquè els usuaris puguin seguir el minut a minut de la jornada electoral des de Llibertat.cat.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid