Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
Especial Eleccions a Llibertat.cat

Posem en marxa una secció especial per fer un seguiment acurat de la nit electoral

25/11/2012 Política

Llibertat.cat ha posat en marxa una secció especial per fer seguiment de la nit electoral amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya que se celebren aquest diumenge.

A través de la pàgina web http://www.llibertat.cat/especial-eleccions (també accessible des del menú superior del portal), Llibertat.cat cobrirà la nit electoral des de les diferents seus que la CUP-Alternativa d'Esquerres té desplegades a les quatre demarcacions i oferirà els resultats de l'escrutini de les quatre províncies i de Catalunya a través d'uns gràfics dissenyats expressament per l'ocasió.

En aquest apartat especial hi trobareu un recull de les desenes de notícies que durant els últims 15 dies ha anat publicant Llibertat.cat en relació a la campanya electoral i també un recull dels principals vídeos que s'han anat difonent. D'altra banda, incorpora un espai per al Twitter perquè els usuaris puguin seguir el minut a minut de la jornada electoral des de Llibertat.cat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid