Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
Arnaldo Otegi, amb la CUP-AE

El líder de l'esquerra abertzale afirma: "Només vull dir-vos que desitjo que irrompeu amb tota la força! Somrieu! Guanyarem!"

21/11/2012 Especial eleccions

Arnaldo Otegi (@ArnaldoOtegi), empresonat actualment a la presó de Logroño, ha donat suport, aquesta tarda, a la CUP-Alternativa d’Esquerres (CUP-AE) a través d'una piulada.

El líder de l'esquerra abertzale, en èuscar, en català i en castellà, afirma: "Només vull dir-vos que desitjo que irrompeu amb tota la força! Somrieu! Guanyarem!".

L'esquerra abertzale ha donat suport a les properes eleccions a la CUP-AE. Txelui Moreno, un dels portaveus dels dels independentistes bascos, va participar el passat diumenge a l'acte central de la formació catalana i ahir en una roda de premsa. Un altre dels seus dirigents, Pernando Barreno, va firmar el manifest de suport.

En aquesta roda de premsa on va participar Txeuli Moreno, la CUP-AE va refermar el seu compromís internacionalista i reivindicar la solidaritat activa amb tots aquells pobles que arreu del món lluiten pel seu alliberament social i nacional.

Per la seva part, Txeuli Moreno va agrair la solidaritat que històricament han mostrat els Països Catalans respecte a la lluita del poble basc, i va afirmar que ara toca als bascos i les basques “demostrar la solidaritat i el compromís envers el procés d’alliberament del poble català”, en un moment històric com l’actual.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid