Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
El Correllengua al barri de Torreforta a Tarragona
26/07/2012 Cultura
Correllengua a Tarragona Correllengua a Tarragona

El Correllengua segueix celebrant-se a la ciutat de Tarragona i cada cop amb més actes i amb més participació. Impulsat des de la Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL), i amb la col·laboració del Casal Popular Sageta de Foc, que ha programat diversos actes tant a la Part Alta com als barris, concretament a Torreforta.

Els actes començaran aquest dijous a les sis de la tarda davant del centre cívic de Torreforta i tindrà una durada de tres dies. Es faran xerrades, cercaviles, fira d'entitats, concerts, àpats populars, balls, tallers i moltes coses més. Cal destacar iniciatives com aquestes, sorgides des de la societat civil, en uns temps en què les retallades afecten directament a les eines per ensenyar la llengua des de les institucions, i activitats com aquestes la revaloren com a eix d'unió entre els diversos orígens geogràfics d'on provenim tots i totes les ciutadanes de Tarragona.

Com a actes destacats hi ha el cercavila i el pa amb xocolata de dijous a Torreforta, i dissabte, com a dia fort a la plaça del Rei i al local dels Xiquets de Tarragona, la fira d'entitats i el concert gratuït amb Josep Romeu, Taverners (folk des de Mallorca) i DJ Kuru. Des de la Comissió organitzadora es vol agrair a totes les associacions participants les seves ganes i animen a tothom a ser partícip d'una de les edicions del Correllengua més importants a la nostra ciutat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid