Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Teatre Romea acollirà un homenatge a l'Ovidi en forma de concert-espectacle

El Teatre Romea acollirà dilluns que ve a les vuit del vespre un concert-espectacle a l'artista immortal Ovidi Montllor. El concert, titulat "Ovidi Montllor, l'artista, el cantant, el pallasso" serà gratuït i comptarà amb la participació dels cantants valencians Rafa Xambó, Hugo Mas i els components del grup Al Tall Vicent Torrent, Manolo Miralles i Enric Banyuls.

L'espectacle anirà a càrrec dels actors Pepa López i Pep Cortés amb guió de Miquel Pujadó i direcció de Carles Canut. L'homenatge parteix d'una veu narrativa que recorda moments de la vida del cantant, com ara la seva infantesa a la vila d'Alcoi, l'arribada a Barcelona per endinsar-se al món del teatre, el seu creixement com a actor i cantant, etc.

01/07/2011 17:47 Cultura
ovidialromeaL'espectacle està compost per una selecció de poemes que el poeta Vicent Andrés Estellés va dedicar al seu amic Ovidi i per una selecció de cançons del mateix cantautor -com ara la "Fera ferotge", "El meu poble Alcoi", "Va com va", "Homenatge a Teresa", etc.- i poemes musicats per ell d'autors com Pere Quart, Segarra, Salvat-Papasseit o el mateix Estellés. Cançons interpretades per cantants valencians de diverses generacions.  A més, Al Tall recuperarà la seva cançó "Tio Canya", símbol de la dignitat del poble valencià. I tot això des de Barcelona.

Les entrades són de franc però cal reservar-les al telèfon 93 318 14 31.

 

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid