Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cas "Cafè amb llet"
El Grup Barnils denuncia l'intent de "fer callar veus periodístiques valentes"

El grup de periodistes se solidaritza amb Marta Sibina i Albano Dante, editors de "Cafè amb llet" jutjats aquest dijous

28/09/2012 Comunicació

El Grup de Periodistes Ramon Barnils denuncia que la demanda contra Marta Sibina i Albano Dante, editors de la revista "Cafè amb llet", és "un intent més de fer callar veus periodístiques valentes" que "vulnera la llibertat d'expressió i d'informació".

A més, denuncia que "vol criminalitzar l'exercici del periodisme lliure, aquell que s'implica, contrasta i aprofundeix en els problemes de la societat". Per això defensa el periodisme d’investigació "com una eina imprescindible per a la bona oxigenació democràtica de qualsevol societat".

El grup ha sortit en defensa dels periodistes, que aquest dijous es van haver de sotmetre a judici acusats d'atemptar contra l'honor de Josep Maria Via, president del Parc de Salut de Barcelona i assessor de Presidència. El motiu de la denúncia és que Via figura, entre altres noms, en diversos articles d'investigació publicats per la revista sobre les connexions entre càrrecs públics i negocis privats en el sector sanitari. 

El Grup Barnils destaca el fet que el judici als editors de la revista "arribi abans als jutjats que els casos de corrupció que ha estat denunciant i que ja estan sent investigats per l’Oficina Antifrau de Catalunya". 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid