Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Català a l'Escola
Mestres i professors en català a Eivissa demanen la dimissió de Bauzá

"L’Ensenyament Públic i la Llengua catalana són patrimoni de tota la nostra societat, i garantia de cohesió social i d’igualtat d’oportunitats per a tothom"

03/07/2012 Cultura

Aquest matí, un grup de representants de l’Assemblea de Mestres i Professors en Català d’Eivissa han lliurat al registre d’entrada de la Delegació d’Educació d’Eivissa i Formentera el Manifest d'Eivissa per l'educació pública i en català que es va llegir el 14 de juny a la concentració de Vara de Rey.

En el manifest, acompanyat per 232 signatures recollides en el mateix moment de la lectura, s’exposa el motius pels quals es demana la dimissió del President Bauzà, del Conseller Rafel Bosch i dels Directors i Directores Generals de la Conselleria d’Educació. S'ha esperat fins a aquest moment per veure si la Conselleria canviava la seva política de retallades, cosa que no ha estat, i si es feia enrere en la tria de llengua a l’ensenyament, cosa que no sols no ha estat així, sinó que ha empijorat. També s'ha esperat a haver acabat el curs, i així no faltar a cap de les seves obligacions com a docents.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid