Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
confluència
Arran es presentarà públicament a l’aplec del Rebrot

La nova organització està implantada a 36 comarques i compta amb més de 600 militants

04/07/2012 Política
Arran, la nova organització de joves de l'EI Arran, la nova organització de joves de l'EI

L'Aplec del Rebrot aplegarà la presentació pública d'Arran, en concret el dia 14 de juliol, en un acte que comptarà amb la presència de totes les organitzacions i casals de l’Esquerra Independentista, tal com ho anunciat la nova organització en un videocomunicat.

Com vam informar fa uns dies, amb el naixement d'Arran, culmina així el procés de confluència, que va començar fa 4 anys, entre Maulets, la CAJEI i diversos col·lectius, com les Assemblees de Joves de Terrassa, Sant Sadurní i Horta, el col·lectiu de joves de Sa Pobla (Mallorca) Pinyol Vermell.

Segons exposen al videocomunicat, "el nostre discurs és ben clar i fuig d'ambigüitats. Proposem alternatives clares: som independentistes i volem construir el socialisme de base als Països Catalans, des d'una perspectiva feminista". També remarquen que "formem part del moviment de l’Esquerra Independentista i ens reivindiquem com la seva organització juvenil".

Reivindiquen Arran "com l'eina que donarà resposta de forma radical a totes les agressions que patim com a joves catalanes i treballadores que vivim en un sistema patriarcal".

En el videocomunicat argumenten l'elecció del nom d’Arran per anomenar l'organització "perquè remet a la terra i als segadors que la defensen, perquè parla de les arrels, de la cultura, però també de l’arrelament al barri, poble o ciutat".

En aquesta línia, una de les apostes més fortes d’Arran, segons el comunicat, "serà treballar colze a colze amb totes les entitats i moviments socials que tenen com a objectiu construir una societat lliure, tant a nivell nacional com local. Apostem també per la creació d’un moviment juvenil fort i cohesionat", puntualitzen.

Valora
Vídeos
Videocomunicat ARRAN
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid